FACEBOOK INSTAGRAM
WEBSHOP AANMELDEN
29 januari 2024 / Behandeling 

BALANSTEST

We meten uw gezondheid met bewijsWat we analyseren

  • Uw voeding van de afgelopen 120 dagen wordt weerspiegeld in uw uitslagen 
  • De 11 vetzuren die we analyseren vertegenwoordigen 98% van alle vetzuren in het bloed 
  • Uw uitslagen worden vergeleken met een gebalanceerde groep

De Zinzino BalanceTest analyseert het niveau van vetzuren in capillair bloed verkregen uit een vingertop met behulp van de droge bloedvlek [Dried Blood Spot (DBS)]-techniek. Op het moment dat u het monster neemt, weerspiegelen de waarden uw dieet gedurende de afgelopen 120 dagen, de levensduur van de bloedcellen. 


De test analyseert 11 vetzuren, die ongeveer 98% uitmaken van alle vetzuren in het bloed, inclusief verzadigde, enkelvoudig onverzadigde (Omega-9) en meervoudig onverzadigde (Omega-6 en Omega-3) vetzuren. 


Individuele vetzuurwaarden worden uitgedrukt als percentages van de totale geanalyseerde vetzuren. Ter vergelijking wordt het gemiddelde bereik van elk vetzuur (gebaseerd op de gegevens verkregen van een grote groep gebalanceerde mensen) weergegeven als streefwaarde. 

 

Palmitinezuur, C16:0, verzadigd vet  

Stearinezuur, C18:0, verzadigd vet  

Oliezuur, C18:1, Omega-9  

Linolzuur, C18:2, Omega-6  

Alfa-linoleenzuur, C18:3, Omega-3  

Gamma-linoleen zuur, C18:3, Omega-6  

Dihomo-gamma-linoleen zuur, C20:3, Omega-6  

Arachidonzuur (AA), C20: 4, Omega-6  

Eicosapentaeen zuur (EPA), C20:5, Omega-3  

Docosapentaeen zuur (DPA), C22:5, Omega-3  

Docosahexaeenzuur (DHA), C22:6, Omega-3 

Onafhankelijk laboratorium

Uw test wordt geanalyseerd door een onafhankelijk en GMP-gecertificeerd laboratorium. Het feit dat Vitas GMP-gecertificeerd is, betekent dat ze goede productiepraktijken volgen. Het is een contractlaboratorium voor chemische analyse met 25 jaar ervaring en biedt hoogwaardige chromatografische analyse op basis van geavanceerde kennis en technologie. Bij de bloedtest is een BalanceTest ID inbegrepen die alleen u kunt bekijken. Noch het laboratorium, noch Zinzino weet wie de test heeft ingediend. Op zinzinotest.com worden uw resultaten weergegeven wanneer u uw BalanceTest ID invoert. Als u de vragenlijst heeft ingevuld, heeft u toegang tot de volledige analyse. Als u de vragenlijst niet heeft ingevuld, ziet u alleen uw balansscore.

Klik hier om te bestellen of neem hier contact op voor meer informatie

TEST AFSPREKEN