Club Nieuws | Effectieve Personal Training met Kynett
29530458?w=800&h=400&m=>&c=Image
Binnen HealthyBody hebben we nu de mogelijkheid om personal training met Flywheel toe te passen. Na een uitgebreide intake maken we een trainingsschema voor je, die je via onze APP kunt bijhouden. Je krijgt een duidelijke instructie en een personal trainer.  

Vliegwieltraining is een unieke ontwikkeling in de sport en fysiotherapie. Trainen met een vliegwiel wordt ook wel kinetische training genoemd.

In plaats van traditionele gewichten wordt er getraind met een schijf die ronddraait. In de concentrische fase wordt het vliegwiel door middel van het trekken aan een lint op gang gebracht en versneld. Als het lint volledig is afgerold volgt de excentrische fase; er is nu zoveel kinetische energie opgebouwd dat het lint zich vanzelf weer oprolt, net als bij de welbekende jojo.

Het doel is om het vliegwiel in de excentrische fase af te remmen en vervolgens weer met een concentrische beweging op gang te brengen. We maken een op maat trainingsprogramma voor je. Het is een super veilige training die zeer effectief is. 
Terug
Fysiotherapie de Bruijn | Vollenhove
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline